Rulouri de peste cu spanac si galbiori

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu: peste, spanac, galbiori, ceapa, morcov, ardei gras, usturoi, smantana, sare, piper, ulei, busuioc, orez.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peşte
  • 500 g spanac congelat
  • 300 g gălbiori
  • o ceapă
  • un mor­cov
  • doi ardei graşi
  • 4 căţei de usturoi
  • două linguri cu smânltână
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • busuioc
  • orez

 

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul se spală şi se toacă mărunt, morcovul se curăţă de coajă şi se dă prin răzătoarea cu ochiuri mici. Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe. Se încinge puţin ulei într-o cratiţă, se pun ceapa şi morcovul, se călesc cinci minute şi se adaugă ardeiul.

Se călesc încă cinci minute, se adaugă spanacul deconge­lat şi usturoiul, sare şi piper. Se căleşte cinci minute, se adaugă smântână şi se mai ţine pe foc două minute. Intr-o cratiţă separată se încinge puţin ulei, se pun gălbiorii şi se călesc zece minute. Fileurile de peşte se spală, se condimentează şi se rulează.

Se prind cu o scobitoare, se aşază pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu unsă cu ulei şi în mijlocul fiecăruia se pume spanac prăjit. Se introduc în cuptorul încins şi se coc 20-25 de miniute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.