Pastravi fierti in smantana din: pastravi, smantana, sare, unt, marar, malai, apa, unt. Ingrediente: 4-6 păstrăvi mijlocii 6 linguri cu smântână sare 1 lingură cu unt mărar tocat 300 g mălai 1 l apă caldă sare 1 lingură cu unt – pentru mămăligă Mod de preparare: Păstrăvul este un peşte cu came delicată, fără […]
Pastrav umplut cu rosii, ciuperci si ceapa
PrinteazaPastrav umplut cu rosii, ciuperci si ceapa din: pastravi, ciuperci, rosii, ceapa, ulei, castravete, sare, piper, patrunjel verde, lamaie, faina.
- 4 pastravi potriviti
- 1 kg ciuperci
- 400 g rosii
- 200 g ceapa
- 200 ml ulei
- 1 castravete
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 1 lamaie
- 50 g faina
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl treci prin făină, adaugi sare şi piper după gust şi apoi îl prăjeşti în ulei.
Cureţi ciupercile, le speli, le tai felii şi le căleşti în puţin ulei.
Adaugi ceapa tocată mărunt, roşiile feliate, castravetele tăiat cubuleţe şi le înăbuşi şi pe ele.
Umpli peştele cu legumele călite. Presari peste peşte pătrunjel verde tocat şi serveşti preparatul cald.
Pastrav umplut cu rosii, ciuperci si ceapa
Pofta buna!
poate iti place si:
Pastrav fiert cu mamaliguta din: pastravi, smantana, sare, unt, marar, malai, apa, unt. Ingrediente: 4-6 păstrăvi mijlocii 6 linguri cu smântână sare 1 lingură cu unt mărar tocat 300 g mălai 1 l apă caldă sare 1 lingură cu unt Mod de preparare: Păstrăvul este un peşte cu came delicată, fără solzi care să […]
Pofta buna!