Ciorba cu perisoare din soia
PrinteazaCiorba cu perisoare din soia
- 1/2 pachet de soia granule
- 1 ceapă mică
- 4 linguri orez
- 4 linguri făină
- 3-4 linguri ulei
- 1 cartof
- 1 ardei
- 1 morcov
- 1 ţelină
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 legătură leuştean
- zeama de la 2 lămâi sare
Mod de preparare:
Pui soia să fiarbă în 500 ml apă cu puţină sare pentru 20 de minute. In acest timp cureţi ceapa, ardeiul, morcovul, ţelina şi rădăcina de pătrunjel, tai mărunt ceapa şi ardeiul, iar morcovul ţelina şi pătrunjelul le dai pe râzătoare.
Pui apoi la fiert rădăcinoasele şi ardeiul în apă cu sare. După ce a fieri soia, o scurgi bine şi o amesteci cu ceapa tocată, orezul spăat, făina şi uleiul.
Amesteci compoziţia şi potriveşti gustul de sare. Formezi apoi cu mâna udă perişoare pe care le pui în ciorba care fierbe pe foc mic. După ce au fiert toate, acreşti ciorba cu zeamă de lămâie şi presari leuşteanul tocat.
Ciorbă cu perişoare din soia
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba de perisoare din soia