Rulada cu urda si spanac

Printeaza

Rulada cu urda si spanac din: spanac, unt, smantana, hrean, urda, piept de curcan, sare, gelatina.

Ingrediente:

  • 600 g spanac fiert
  • 100 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura hrean ras
  • 500 g urda sau crema de branza
  • 300 g carne alba, de preferat piept de curcan
  • sare
  • 1 plic gelatina (optional, daca pasta de branza rezultata e prea moale)

 

Mod de preparare Rulada cu urda si spanac:

Scurgi bine spanacul fiert şi îl toci cât mai fin. Amesteci piureul de spanac cu untul şi hreanul, apoi îl laşi la răcit.

Sărezi urda. Intinzi pe o folie alimentară de bucătărie, piure de spanac, în strat uniform de 2 mm.

Foaia trebuie să aibă lungimea unei tăvi de chec.

Pes­te foaia de spanac aşezi un strat de urdă sau cremă de brânză, iar peste aceasta pui pieptul de curcan tocat (fiert în prealabil), îl uniformizezi şi rulezi foaia de spa­nac, apoi strângi cu ajutorul foliei şi pui ruloul obţinut într-o tavă de chec şi dai la frigider pentru câ­teva ore.

Tai feliile de lăţimea de 2 cm şi le serveşti pe pat de mă­rar sau pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.