Fasole verde cu carne tocata
PrinteazaFasole verde cu carne tocata din: carne tocata de porc, fasole verde, ceapa, marar, patrunjel, pasta de tomate, sare, piper, ulei.
- 500 g carne tocata de porc
- 1 kg de fasole verde
- 2 cepe
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 150 g pasta de tomate
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Inăbuşi carnea în uleiul încins, adăugând din când îr când puţină apă. Când s-a rumenit, pui ceapa taiata marunt.Adaugi apoi fasolea verde, sare şi piper după gust. Laşi pe foc până se pătrunde şi fasolea (nu trebuie să se înmoaie de tot), amestecând uşor din când în când, să nu se prindă.
Adaugi pasta de tomate si mai laşi să fiarbă împreună încă 10-15 minute.
Fasole verde cu carne tocata
Pofta buna!