Briose cu brânză si fulgi de ovăz

Printeaza

Briose cu brânză si fulgi de ovăz din: oua, zahar dietetic, branza dulce, coaja de lamaie, faina de ovaz, faina de tarate, praf de copt, sare.

Ingrediente:Briose_cu_brânza_si_fulgi_de_ovaz

  • 4 oua
  • 3 linguri zahar dietetic
  • 4 linguri branza dulce degresata
  • coaja de la 1 lamaie
  • 8 linguri faina de ovaz
  • 4 linguri faina de tarate sau faina integrala
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile împreună cu zahărul diete­tic, adaugi brânza dulce, coaja rasă de lămâie şi le mixezi până când obţii o compoziţie omogenă. Amesteci făina de ovăz cu făina integrală şi praful de copt. Baţi albuşurile spumă tare, cu un praf de sare. In crema de gălbenuşuri, încorporezi treptat făina şi praful de copt, apoi spuma de albuşuri.

Tapetezi o tavă pentru brioşe cu hârtie de copt specială. Pui compoziţia într-o tavă pentru brioşe, astfel încât să umple 3/4 din volumul fiecărui gol. Introduci formele în cupto­rul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru 20 de minute.

Briose cu brânză si fulgi de ovăz

Briose_cu_brânza_si_fulgi_de_ovaz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.