Briose cu brânză si fulgi de ovăz
PrinteazaBriose cu brânză si fulgi de ovăz din: oua, zahar dietetic, branza dulce, coaja de lamaie, faina de ovaz, faina de tarate, praf de copt, sare.
- 4 oua
- 3 linguri zahar dietetic
- 4 linguri branza dulce degresata
- coaja de la 1 lamaie
- 8 linguri faina de ovaz
- 4 linguri faina de tarate sau faina integrala
- 1/2 plic praf de copt
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Freci gălbenuşurile împreună cu zahărul dietetic, adaugi brânza dulce, coaja rasă de lămâie şi le mixezi până când obţii o compoziţie omogenă. Amesteci făina de ovăz cu făina integrală şi praful de copt. Baţi albuşurile spumă tare, cu un praf de sare. In crema de gălbenuşuri, încorporezi treptat făina şi praful de copt, apoi spuma de albuşuri.
Tapetezi o tavă pentru brioşe cu hârtie de copt specială. Pui compoziţia într-o tavă pentru brioşe, astfel încât să umple 3/4 din volumul fiecărui gol. Introduci formele în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru 20 de minute.
Briose cu brânză si fulgi de ovăz
Pofta buna!