Ciorba de praz cu orez

Printeaza

Ciorba de praz cu orez

Ingrediente:Ciorba de praz cu orez

  • 1 kg praz
  • orez (fiecare cât doreşte)
  • 100 g zarzavat de la borcan
  • 2-3 cepe
  • 3 ardei
  • puţin ulei
  • 1-2 linguri de făină
  • zeamă de varză pentru acrit

 

Mod de preparare:

Cureţi prazul, îl tai rondele cât vrei de subţiri şi îl pui la fiert într-o oală cu apă rece. După ce a fiert prazul, pui zarzavatul şi orezul.

Separat, căleşti cepele, ardeii, la urmă pui şi făina, amesteci puţin, adaugi totul în cior­bă şi laşi să fiarbă.

După ce orezul a fiert, pui şi zeama de varză fiartă în prealabil. O mai dai într-un clocot şi stingi focul.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de praz cu orez

1 comentariu

  1. Mi-a placut ciorba de praz.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.