Crema acrisoara de cartofi

Printeaza

Crema acrisoara de cartofi

Ingrediente:Crema acrisoara de cartofi

  • 1 kg de cartofi
  • 1/2 litru de borş
  • 1 ceapă
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi pui la fiert în apă cât să-i acopere. îi laşi să fiarbă mult, ca să fie cât mai uşor de pregătit. Ii pasezi, apoi amesteci piureul obţinut cu apa în care au fiert.

Separat, fierbi borşul împreună cu o ceapă. După ce a dat în câteva clocote, scoţi ceapa şi adaugi borşul în crema de cartofi, pui sare şi piper după gust. O mănânci caldă, cu crutoane bine prăjite în ulei.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Mie mi-a iesit cam prea acrisoara crema de cartofi. Nu-mi place.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.