Burgeri cu pui si verdeţuri

Printeaza

Burgeri cu pui si verdeţuri din: carne de pui, ceapa rosie, pesmet, mere, salvie, cimbru, sare, piper, miere, mustar, chifle.

Ingrediente:

  • 340 g carne de pui tocata
  • 1 ceapa rosie tocata fin
  • 2 linguri pesmet
  • 2 mere cu coaja verde
  • 1 lingura salvie tocata
  • 2 lingurite de cimbru proaspat tocat
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui

pentru servit:

  • 1 lingura miere
  • 3 linguri mustar
  • 4 chifle

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea tocată cu ceapa, pesmetul, merele rase, verdeţurile tocate, sare şi piper după gust şi amesteci bine.

Iţi umezeşti bine mâinile şi împărţi mixtura în 4 părţi egale, pe care le modelezi ca pe burgeri.

Ii laşi la rece timp de 1 oră, să se întărească.

Intr-o tigaie neaderentă încingi uleiul, pui burgerii şi îi prăjeşti la foc mediu până se rumenesc.

Apoi reduci focul şi îi laşi la prăjit până ce sunt pătrunşi bine, circa 20 de minute în total, iar din când în când îi întorci.

Intre timp, amesteci mierea cu muştarul. Tai chiflele şi întinzi mixtura pe suprafaţa superioară a chiflei.

Aşezi burgerii în chiflele tăiate şi îi consumi.

 

Burgeri cu pui si verdeţuri

Burgeri_cu_pui_si_verdeturi

Pofta buna!

 

 

 

Hamburger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar

Hamburger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar din: fileuri de somon, chifle integrale, crema de branza, marar, ulei de masline, sare, piper, frunze de salata. Pentru cei care doresc să exploreze noi orizonturi culinare, Hamburger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar oferă o combinație inedită de gusturi și texturi, aducând împreună […]

Hamburger Clasic cu Carne de Vită, Cheddar și Salată Iceberg

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.