Ficat de porc cu oregano din: usturoi, oregano, sare, ulei, otet, boia, ardei, ficat de porc, piper. Ingrediente: 10 căţei de usturoi 1 legătură de oregano tocat 1/2 de linguriţă de sare 125 ml ulei de măsline 125 ml otet de vin 1 lingură de boia 1 ardei iute uscat 1 kg ficat de porc […]
Tocanita de vita cu bere bruna si galuste din: pulpă de vită (ori coastă sau ceafă), făină, ulei de măsline, cepe roşii, pancetta (şuncă italiană) sau bacon afumat cu striuri, tulpini de ţelină, frunze de rozmarin, bere brună, păstârnac, morcovi, cartofi, sare de mare, piper negru, făină cu praf de copt, unt. Ingrediente: 1 kg pulpă de vită (ori coastă sau ceafă), tăiată bucăţi 3 linguri de făină […]
Ficatei de pui cu vin rosu si cartofi din: unt, ceapa, cartofi, usturoi, smantana, sare, piper, ficatei de pui, unt, vin rosu dulce, zeama de pui, struguri. Ingrediente: pentru cartofi: 30 g unt 1 ceapa medie, curatata si taiata 500 g cartofi, curatati si taiati fin 1 catel de usturoi, curatat si taiat 280 ml […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
https://www restaurantedelux ro/ficat-vita-bere html
Uite ca reteta asta vreau s-o incerc si eu. N-am facut niciodata ficat in bere, sa vedem cum iese
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Uite ca reteta asta vreau s-o incerc si eu. N-am facut niciodata ficat in bere, sa vedem cum iese