Crema de ciocolată cu urdă si cirese

Printeaza

Crema de ciocolată cu urdă si cirese din: ciocolata, urda, cirese, zahar, unt.

Ingrediente:Crema_de_ciocolata_cu_urda_si_cirese

  • 300 g ciocolata negar sau cu lapte
  • 300 g urda proaspata din lapte de vaca
  • 50 g cirese sau visine
  • 20 g zahar
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Rupi ciocolata în bucăţele şi o topeşti pe baie de aburi. Freci spumă urda cu untul moale, păstrat timp de 1 oră la temperatura camerei, până când obţii o cremă fină, pe care o îndulceşti cu zahărul. Torni în fir subţire ciocolata călduţă şi mixezi în continuare.

Pui ciocolata în boluri mici sau în pahare şi le păstrezi în frigider pentru 2 ore. Inainte de a oferi porţiile, le decorezi cu cireşe sau vişine proaspete ori cu fructe confiate.

Crema de ciocolată cu urdă si cirese

Crema_de_ciocolata_cu_urda_si_cirese

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.