Cornuri cu carne

Printeaza

Cornuri cu carne din: faina, oua, lapte, praf, sare, zahar, drojdie uscata, apa, unt, ceapa, carne tocata, sare, ardei gras, bulion, piper.

Ingrediente:

pentru aluat:

  • 220 g faina
  • un ou
  • 15 g lapte praf
  • sare
  • 25 g zahar
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 115 ml apa
  • 15 g unt

pentru umplutura:

  • o ceapa
  • 500 g carne tocata
  • sare
  • un ardei gras
  • o lingura bulion
  • piper
  • 2 linguri ulei

pentru uns:

  • 2 oua

 

Mod de preparare:

Drojdia se dizolwă în apă călduţă, şi se pune peste făină, zahăr şi lapte praf.

Se adaugă sarea, oul bătut şi untul topit. Se frământă şi se lasă aluatul la crescut 30 de minute.

Ceapa şi ardeiul tocate se pun la călit în ulei, apoi se adaugă carnea.

Se lasă până îşi schimba culoarea, după care se adaugă bulionul desfăcut în 200 ml apă şi sarea. Se fierbe până scade complet.

Aluatul se întinde pe masă şi se taie fâşii care se umpu cu pastă de carne.

Se rulează, se ung cu ou bătut şi se coc.

 

Cornuri cu carne

Cornuri_cu_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.