Prosciutto cu peşte-spadă
PrinteazaO reteta delicioasa de prosciutto cu: peste spada afumat, salvie, cus-cus, usturoi, crema de cocos, unt.
- 2 x 200 g peşte spadă fript
- 6 felii de prosciutto
- 10 frunze de salvie
- 300 g cuş-cuş gătit
- 2 căţei de usturoi
- o jumătate cană de cremă de cocos
- un cub de unt
Mod de preparare:
Pregăteşte cuş-cuşul. Dă- i ragaz să se răcească. Pune usturoiul şi untul într-o tigaie şi prăjeşte până când capătă o culoare aurie. Adaugă crema de cocos în tigaie şi continuă să prăjeşti până când cocosul este gata.
La început se va desface, însă nu te îngrijora. Inveleşte peştele spadă în prosciutto şi pune 4 frunze de salvie între peşte şi prosciutto.
Prăjeşte-le în ulei de măsline extra light câte 4 minute pe fiecare parte, până când prosciutto devine crocant. Serveşte peştele spadă pe un pat de cuş-cuş.
Pofta buna!