Fasole verde cu carnati

Printeaza

Fasole verde cu carnati din: fasole verde, ceapa, carnati, ulei, cimbru, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg fasole verde
  • 2 cepe
  • 3 carnati
  • 3 linguri ulei
  • cimbru dupa gust
  • 1 legatura verdeata (patrunjel verde, marar)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi fasolea verde, apoi le speli.

Tai ceapa mărunt, rupi fasolea în 2-3 bucăţi, iar câr- naţii îi tai rondele. în două linguri de ulei, căleşti ceapa până devi­ne transparentă, după care ada­ugi fasolea, cimbru, piper după gust, amesteci 2-3 minute, apoi torni apă caldă până se acoperă ingredientele, pui capac şi fierbi mâncarea la foc mic 20-25 de minute.

Intr-o tavă pui fasolea îm­preună cu rondele de cârnaţi şi o introduci în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, timp de circa 15 mi­nute.

Când mâncarea este gata, o să­rezi după gust şi presari verdeaţă tocată fin.

Fasole verde cu carnati

Fasole_verde_cu_carnati

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.