Lipii cu branza de vaci

Printeaza

Lipii cu branza de vaci din: ridichi, branza de vaci, usturoi, sare, piper, frunze de salata creata, ardei gras, lipii.

Ingrediente:Lipii_cu_branza_de_vaci

  • 1 legatura ridichi
  • 200 g branza de vaci
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata creata
  • 1 ardei rgas rosu
  • 4 lipii sau tortillas (de cumparat)
  • sos de iaurt

 

Mod de preparare:

Se curăţă ridichile, se spală şi se taie beţişoare. Se ames­tecă împreună cu brânza de vaci şi se adaugă usturoiul pisat, sare şi piper. 2 Se curăţă salata verde. Ardeiul gras se curăţă de cotoare, seminţe şi pieliţele albe, iar pulpa se taie cuburi.

Se ung lipiile cu crema de brânză şi se repartizează deasup­ra salată şi ardei gras; se rulează strâns, se fixează şi se taie jumătăţi; se servesc eventual cu sos de iaurt.

Lipii cu branza de vaci

Lipii_cu_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.