Parfe cu mango

Printeaza

Parfe cu mango din: oua, zahar, turta dulce, frisca, rom, zahar vanilinat, mango, rodie, turta dulce.

Ingrediente:Parfe_cu_mango

  • 2 oua
  • 80 g zahar
  • 75 g turta dulce
  • 250 g frisca
  • 1 lingura rom
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 1 mango
  • 1 rodie
  • turta dulce pentru decor

 

Mod de preparare:

Topeşti la foc mic 60 g zahăr, în 2 linguri de apă. Mixezi conţinutul unui ou cu un gălbenuş, siropul de zahăr răcit, zahărul vanili­nat, romul şi albuşul rămas, în prealabil bătut spumă. Zdrobeşti turta dulce şi o încorporezi în crema cu ouă, alternând cu frişca şi amestecând uşor, de jos în sus.

Pui toată compoziţia într-un castron mare, de metal şi o dai la congelator pentru 4 ore. Amesteci de 2-3 ori, ca să nu se formeze gheaţă. Decojeşti mango şi îl cureţi de sâmbure. Pasezi jumătate din fruct împreu­nă zahărul rămas. Tai rodia în jumătate şi îi scoţi sâm­burii.

Scoţi parfeul din frigi­der, iar după 10 minute, scoţi cupe cu ajutorul dis­pozitivului special. Deco­rezi porţiile cu felii şi pastă de mango, cu rodie şi cu inimioare de turtă dulce.

Parfe cu mango

Parfe_cu_mango

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.