Pastrav cu Lamaie si Rozmarin din: pastrav, lamai, usturoi, ulei de masline, unt, sare, piper, frunze de dafin, rozmarin. Bucură-te de momentele speciale cu o rețetă de pastrav deosebită, gata să cucerească papilele gustative ale tuturor invitaților tăi! Acest preparat exclusivist este perfect pentru sărbători și ocazii festive. Cu o istorie bogată și o aromă […]
Pastrav umplut cu salata de ciuperci
PrinteazaPastrav umplut cu salata de ciuperci din: pastravi, ciuperci, ceapa verde, ulei, patrunjel, tarhon, lamaie, faina, malai, oua, sare, piper.
Inrgediente:
- 4 pastravi mai mari sau 8 mai mici
- 400 g ciuperci albe de cultura
- 1 legatura ceapa verde
- 4 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura marar verde
- 1 legatura tarhon verde
- 1 lamaie
- 4 linguri faina
- 4 linguri malai
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi peştii, spălaţi-i şi lăsaţi-i să se scurgă de apă.
Tăiaţi mărunt pătrunjelul, mărarul, tarhonul şi jumătate din ceapa verde.
Amestecaţi ierburile, săraţi-le, piperaţi-le şi umpleţi cu ele păstrăvii.
Prindeţi-i cu scobitori, treceţi-i prin făină, ou bătut şi mălai şi prăjiţi-i în ulei încins, pe ambele părţi.
Scoateţi-i pe şervete pentru a absorbi grăsimea de prisos.
Curăţaţi şi spălaţi ciupercile, tăiaţi-le în sferturi şi fierbeţi-le 10 minute în apă cu sare.
Scurgeţi-le de apă şi adăugaţi peste ele ceapa verde rămasă, tăiată mărunt.
Stropiţi amestecul de ciuperci şi ceapă cu zeamă de lămâie şi serviţi-l cu păstrăvii.
Pastrav umplut cu salata de ciuperci
Pofta buna!
Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi
Pofta buna!