Se încălzesc 2 linguri ulei, se pun 2-3 cepe tocate mărunt și se înăbușă bine, cateva minute. Se adaugă apoi 5 legături mărar verde, bine spălat și rupt bucățele (mărarul nu se toacă cu cuțitul), se toarnă 1 cană de supă de legume sau apă caldă, cât să acopere și usturoi verde tocat mărunt. Se […]
Reteta zilei: Mancarica de rosii cu grau si busuioc
PrinteazaMancarica de rosii cu grau si busuioc din: apa, grau, ceapa, usturoi, rosii cherry, sare de mare, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, frunze de busuioc, parmezan.
Ingrediente:
- 2 cani de apa
- 1 cana grau
- 1/2 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1/2 kg rosii cherry
- 1 1/4 lingurita sare de mare
- 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu
- 1 lingura ulei de masline
- frunze de busuioc, tocate
- Parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare:
Intr-o cratita puneti apa si graul. Lasati sa se inmoaie 5 minute.
Adaugati apoi ceapa tocata, rosiile taiate in sferturi, usturoiul tocat, sare si fulgi de ardei, ulei de masline si lasati sa fiarba aproximativ 30 de minute.
Transferati apoi in boluri de servire si garnisiti cu busuioc si parmezan.
Mancarica de rosii cu grau si busuioc
Pofta buna!
Mancarica de pastai cu piept de vita
Mancarica de pastai cu piept de vita din: fasole verde, piept de vita, ceapa, piper, rosii, vin, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg fasole verde 500 g piept de vită 2-3 cepe 200 ml supă de legume 1 lingură cu piper boabe 5 linguri cu vin alb 1-2 roşii ulei sare 1 linguriţă cu ghimbir 3 […]
Mancarica cu carne de rata si castraveti
Mancarica cu carne de rata si castraveti din: rata, castraveti in saramura, suc de rosii, ceapa, ulei, piper, sare, patrunjel. Ingrediente: 1 rata 8 castraveti in saramura 1 pahar suc de rosii 2-3 cepe 2-3 linguri ulei piper macinat sare 1 legatura patrunjel sau marar Mod de preparare: Cureţi raţa şi o porţionezi. O pui […]
Interesanta mancarica de rosii
N-am facut pana acum, dar trebuie s-o incerc