Surimi cu piure de broccoli

Printeaza

Surimi cu piure de broccoli cu: broccoli, cartofi, telina, ardei iute, morcovi baby, rosii cherry, smantana, foi de alge, ulei, lamie, oregano, sare, piper.

Ingrediente:

  • 350 g batoane de surimi
  • 500 g broccoli
  • 3 cartofi
  • o ţelină mică
  • un ardei iute
  • 200 g morcovi baby
  • 250 g roşii cherry
  • 100 ml smântână
  • două foi de alge nori
  • 100 ml ulei
  • o lămâie
  • o linguriţă cu oregano uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Broccoli, ţelina şi cartofii curăţaţi de coajă se fierb se­parat în apă cu sare, se toacă mărunt sau se pasează şi se pun într-un bol.

Se adaugă smântână, sare, pi­per şi puţin ulei. Se amestecă, se lasă să se răcească puţin şi se pune în farfurii. Batoanele de suri­mi se scot din folia protectoare, se opăresc în apă clocotită, apoi se scurg şi se taie bucăţele.

Morcovii baby se călesc în puţin ulei împreună cu sucul de la o jumătate de lămâie, ardeiul iute tăiat mărunt, oregano, sare şi piper.

Se lasă cinci minute pe foc, se adaugă roşiile cherry întregi şi se mai ţin cinci minute.

Se scot cu o spumieră, se pun lângă piure împreună cu bucăţile de surimi, se presară alge­le nori tăiate fâşii şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.