Borș de Pui cu Tăiței de Casă din: pui, apa, ceapa, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel, ardei gras, bors, sare, piper, patrunjel, faina, oua. Borșul de pui cu tăiței de casă este o supă tradițională românească, care combină savoarea simplă a puiului cu bogăția tăițeilor făcuți în casă și aciditatea distinctă a borșului. Această rețetă […]
Bors de fazan
PrinteazaBors de fazan din: fazan, telina, ceapa, cimbru, piper, sare, apa, bureti, marar, smantana.
Ingrediente:
- 1 fazan mic
- 1 ţelină
- 2 cepe
- cimbru
- piper
- sare
- 3 l apă
- 1/2 borş
- 400 g bureţi
- 2 legături mărar
- 3 linguri smantana
Mod de preparare Bors de fazan:
Fazanul se spală cu un şervet înmuiat în vin şi în oţet diluat. Se taie bucăţi egale si se fierb cu apă, sare şi cimbru.
Pe parcurs se pune ţelina, ceapa şi bureţii bine spălaţi şi tăiate uniform.
După o oră de fiert se pune borşul şi se mai fierbe 10 minute.
Se termină cu smîntînă şi mărarul tăiat.
Pofta buna!
Borș de Varză Roșie din: bors, varza rosie, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, usturoi, cartofi, sare, piper, ulei de floarea soarelui, marar, apa. Descoperă o rețetă inedită care îmbină tradiția culinară cu inovația: borșul de varză roșie. Acest preparat îți va încânta simțurile nu doar cu gustul său bogat și acrișor, dar și cu prezentarea […]
Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar
Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar din: sfecla rosie, morcovi, pastarnac, ceapa, apa, bors de casa, marar, sare, piper, usturoi. Această rețetă de borș de sfeclă roșie cu mărar este o reinterpretare a clasicului borș ucrainean. Ingrediente: 4 sfecle roșii mari 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă mare 2 litri de apă 1 […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/bors-de-fazan html
Cum e ciorba/borsul de fazan?