Reteta fursecuri glazurate cu alune
PrinteazaReteta fursecuri glazurate cu alune
- 250 g unt nesarat
- 500 g faina
- 125 g zahar
- 250 g alune
- zahar vanilat
- un praf de sare
- 200 g ciocolata de menaj
Mod de preparare:
Freci untul cu zaharul pana ce s-a topit zaharul. Adaugi faina, alunele, vanilia si sarea si amesteci pana ce totul este omogenizat.
Dai coca la frigider pentru 1 ora.
Pe o suprafata presarata cu faina, intinzi aluatul intr-o foaie nu foarte groasa, de circa 1 cm.
Tai rondele cu ajutorul unui pahar pe care il treci prin faina. Tapetezi cu hartie de copt tava cuptorului, pui fursecurile si le dai la cuptor pentru 25-30 de minute pana devin maronii.
Topesti ciocolata si o torni apoi pe fiecare fursec. Decorezi cu alune taiate.
Pofta buna!
Interesanta reteta asta de fursecuri glazurate cu miere.