Ciorba cu carnati si legume

Printeaza

Ciorba cu carnati si legume din: smantana, carnati de casa, ceapa, ardei gras, radacina de patrunjel, ou, sare, piper, verdeata, otet.

Ingrediente:Ciorba_cu_carnati_si_legume

  • 400 g smântână
  • 2 cârnaţi de casă
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • verdeaţă
  • oţet

 

Mod de preparare:

Cârnaţii de casă se taie rondele şi se pun într-o tigaie de teflon fără ulei, la foc mediu. Se lasă să se rumenească, amestecând din când în când ca să nu se ardă.

Într-o oală se pun la fiert în apă cu sare legumele spălate, curățate și tocate mărunt. Când legumele sunt fierte, se adaugă cârnaţii bine rumeniţi şi se lasă să fiarbă 10 minute.

Se bate oul într-un vas, se adaugă smântâna, sare şi piper şi se amestecă bine. Peste compoziţie se toarnă 3 polonice de supă fierbinte, rând pe rând, amestecând bine de fiecare dată, pentru a nu se strica oul.

Se ia ciorba de pe foc, se pune compoziţia de ou și smântână, se amestecă şi se adaugă verdeaţă tocată mărunt. Se acreşte cu oţet, după gust. Se serveşte caldă, cu ardei iuţi în oţet.

Ciorba cu carnati si legume

Ciorba_cu_carnati_si_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am pus niciodata in ciorba carnati, cum este?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.