Vânat la Grătar din: carne de vanat, ulei de masline, vin rosu sex, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper. Gătirea cărnii de vânat la grătar reprezintă o artă ce valorifică la maximum gusturile intense și texturile unice ale acestui tip de carne. Fie că preferați puiul de fazan, căprioara, mistrețul sau orice alt tip de vânat, […]
Gratar de pui
PrinteazaGratar de pui din: piept de pui, iaurt, rozmarin, sare, piper, vinete, dovlecei, ulei, sare, boia.
- 4 felii piept de pui
- un mahar mare iaurt de baut
- o crenguta rozmarin
- sare
- piper
pentru garnitura:
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- o lingura ulei
- sare
- boia
Mod de preparare:
Se adaugă rozmarinul tocat mărunt, sare, piper si feliile de carne care se cufundă bine în iaurt.
Vasul se lasă la rece 30 de minute. Intre timp, se încinge bine grătarul. Se taie felii legumele spălate si se trec prin ulei.
Carnea se sterge de iaurt si se asaza pe gratarul foarte putin uns. Se lasa cate 5 minute pe fiecare parte.
Se pun si legumele pe gratar si se lasa 2 minute pe fiecare parte.
Se aduc la masa cu sare, cu boia si friptura alaturi.
Gratar de pui
Pofta buna!
Steak de Ton la Grătar în Crustă de Susan
Steak de Ton la Grătar în Crustă de Susan din: fileuri de ton, seminte de susan, ulei de susan, sare, piper, lamaie, sos de soia. Descoperă rafinamentul și savoarea unui Steak de Ton, o rețetă care transformă un simplu file de ton într-o capodoperă culinară. Acest preparat combină textura unică și gustul bogat al tonului […]
Scrumbie la Grătar cu Ierburi Aromatice
Scrumbie la Grătar cu Ierburi Aromatice din: scumbii, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru, lamaie. În zilele calde de vară, o cină ușoară și plină de savoare este exact ceea ce ne dorim. Scrumbia la grătar cu ierburi aromatice reprezintă alegerea perfectă pentru acele momente, combinând prospețimea peștelui cu aromele bogate ale ierburilor proaspete. […]
Pofta buna!