File de porc cu naut

Printeaza

File de porc cu naut din: ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, naut, ardei gras, lamaie, busuioc, patrunjel, fileuri de porc.

Ingrediente:

  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 400 g naut fiet (conserva)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei rgas verde
  • 1 lamaie
  • cateva fire de busuioc
  • cateva fire de patrunjel
  • 8 fileuri de porc (toaletate de grasime)

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa şi usturoiul felii. Se încinge uleiul de măs­line şi se prăjeşte ceapa, după 4 min. se adaugă şi usturoiul şi se căleşte.

Se adaugă la năut şi se ameste­că. Se taie fâşii pulpa de ardei gras şi se prăjeşte în ulei cca 5 min., apoi se înglobează în amestecul de năut.

Se adaugă suc de lămâie, sare, piper şi verdeaţă, după gust. Se frig bucăţile de carne pe tigaia-grill cca 3 min. pe am­bele feţe şi se servesc alături de amestecul de năut.

File de porc cu naut

File_de_porc_cu_naut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.