File de porc cu naut
PrinteazaFile de porc cu naut din: ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, naut, ardei gras, lamaie, busuioc, patrunjel, fileuri de porc.
Ingrediente:
- 1 ceapa rosie
- 4 catei de usturoi
- ulei de masline
- 400 g naut fiet (conserva)
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei rgas verde
- 1 lamaie
- cateva fire de busuioc
- cateva fire de patrunjel
- 8 fileuri de porc (toaletate de grasime)
Mod de preparare:
Se taie ceapa şi usturoiul felii. Se încinge uleiul de măsline şi se prăjeşte ceapa, după 4 min. se adaugă şi usturoiul şi se căleşte.
Se adaugă la năut şi se amestecă. Se taie fâşii pulpa de ardei gras şi se prăjeşte în ulei cca 5 min., apoi se înglobează în amestecul de năut.
Se adaugă suc de lămâie, sare, piper şi verdeaţă, după gust. Se frig bucăţile de carne pe tigaia-grill cca 3 min. pe ambele feţe şi se servesc alături de amestecul de năut.
File de porc cu naut
Pofta buna!