Muschi de vita la gratar cu ciuperci in sos
PrinteazaMuschi de vita la gratar cu ciuperci in sos din: ulei de floarea soarelui, antricoate de vita, ciuperci, cimbru, vin rosu, unt.
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 2 antricoate de vita (a cate 200 g fiecare)
- 140 g ciuperci proaspete, taiate in sferturi
- frunzele de la 2 fire de cimbru
- 150 ml vin rosu
- 1 lingura de unt
Mod de preparare:
Incinge grătarul sau o tigaie-grill. Unge antricoatele cu ulei şi aşază-le pe grătar câte 2-3 minute pe fiecare parte (sau mai mult dacă nu îţi place în sânge), apoi ia-le de pe foc şi lasă-le deoparte să se odihnească. Asezonează după gust.
Incinge o tigaie pe aragaz sau pe grătar. Adaugă untul şi, după ce s-a topit, ciupercile şi frunzele de cimbru. După ce se înmoaie, toarnă peste ele vinul roşu şi lasă-l să scadă, până sosul se îngroaşă şi devine siropos. Asezonează după gust.
Serveşte friptura cu sosul de ciuperci, piure de cartofi şi salata preferată.
Muschi de vita la gratar cu ciuperci in sos
Pofta buna!