Supa crema cu bacon si smantana

Printeaza

Supa crema cu bacon si smantana din: lapte, unt, smantana, gorgonzola, bacon, conopida, faina, oua, sare, patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_cu_bacon_si_smantana

  • 100 ml lapte
  • 100 g unt
  • 50 ml smântână
  • 100 g gorgonzola
  • 50 g bacon
  • 1 conopidă
  • 2 linguri făină
  • 2 ouă
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăță conopida de frunze, se spală și se pune la fiert în apă rece cu sare. Când e gata fiartă, se scoate din oală cu o strecurătoare. Se păstrează câteva buchețele pentru decor. Restul se mixează cu ajutorul unui blender până când se obține un piure care se adaugă înapoi în supă.

Se încinge o tigaie fără ulei și se călește baconul tăiat feliuțe subțiri. Se topește untul într-un vas, se toarnă făina dizolvată în lapte și se adaugă totul în supă. Se amestecă încontinuu pe foc până când supa începe să se îngroașe.

Se adaugă ouăle și smântâna, iar la final se presară cubulețele de brânză, baconul călit și verdeața tocată.

Supa crema cu bacon si smantana

Supa_crema_cu_bacon_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.