Cartofi cu cascaval si kaizer
PrinteazaCartofi cu cascaval si kaizer din: kaizer, cascaval, ceapa, cartofi, ulei, sare, piper.
- 200 g kaizer
- 400 g cașcaval
- 100 g unt
- 2 cepe
- 8 cartofi mari
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăță cepele și se toacă mărunt. Se prăjesc în 3 linguri de ulei și se adaugă kaiserul tăiat cuburi. Se prăjesc 2-3 minute, se oprește focul și se amestecă cu 200 g cașcaval ras. Se curăță cartofii și se taie rondele. Se unge o tavă întinsă cu unt.
Se pune un strat de cartofi, se întinde umplutura și se acoperă cu încă un strat de cartofi. Se pun cubulețe de unt, din loc în loc. Se presară restul de cașcaval ras și se coc 45 minute în cuptor, la foc moderat.
Cartofi cu cascaval si kaizer
Pofta buna!