Maioneza de post

Printeaza

 Maioneza de post

Ingrediente:Maioneza de post

  • 3 linguri făină
  • 3 linguri muştar
  • 200 ml ulei
  • apă

 

Mod de preparare:

Dizolvi făina în puţină apă, o pui pe foc şi amesteci bine până se îngroaşă. O dai deoparte, să se răcească, apoi adaugi treptat muştarul subţiat cu puţină apă şi uleiul până le încorporezi, amestecând într-un singur sens.

O foloseşti la orice salată îţi place. Dacă o amesteci cu măs­line fără sâmburi, tăiate mărunt, e foarte bună pe pâine, la micul dejun.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu-mi place maioneza de post, parca n-are farmec.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.