Prajitura cu jeleu de fructe din: niscuiti, unt, nuci, smantana, branza, zahar, gelatina, gem, kiwi. Ingrediente: Pentru blat: 200 g biscuiţi mărunţiţi 100 g unt 1 mână nuci măcinate Pentru umplutura: 200 g smântână 200 g brânză dulce de vaci 80 g zahăr pudră cu aromă de vanilie 1 plic gelatină (10 g) Pentru jeleu: […]
Prajitura de post cu gem de fructe din: gem, ulei, apa minerala, zahar, praf de copt, faina, zahar. Ingrediente: 1 borcan cu gem de fructe 1 pahar cu ulei 2 pahare cu apă minerală 1 pahar cu zahăr 1 praf de copt 3 pachete cu făină un praf de sare zahăr pudră zahăr vanilinat […]
Prajitura cu ciocolata neagra si fructe de padure din: fructe de padure, ciocolata, unt, smantana, oua, zahar, faina. Ingrediente: 250 g fructe de pădure 250 g ciocolată neagră 200 g unt 100 ml smântână 4 ouă 125 g zahăr pudră o lingură zahăr tos 20 g făină Pentru servit: 100 g ciocolată fructe de pădure […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.