Snitele din soia cu sos de ceapa
PrinteazaSnitele din soia cu sos de ceapa
- 10 şniţele de soia
- 100 ml ulei
- 2 cepe
- 2 linguri făină
- boia
- piper
- condiment
- sare
Mod de preparare:
Fierbi şniţelele după indicaţiile de pe pachet, apoi le scurgi, le baţi puţin cu ciocanul de şniţele, le sărezi şi le presari cu boia şi piper (după gust).
Le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins câte 2 minute pe fiecare parte. Le scoţi din ulei, le laşi să se scurgă pe şerveţele, iar în uleiul rămas căleşti ceapa tăiată mărunt.
Adaugi apoi şniţelele, boia după gust, puţin condiment. Pui apă cât să le acopere şi le fierbi la foc mic timp de 30 de minute, amestecând din când în când. Le serveşti cu piure de cartofi şi cu mămăliguţă.
Poftă bună!
Sa fac si eu snitele de soia, nu am mai facut.