Macaroane cu sos de vinete
PrinteazaMacaroane cu sos de vinete din: vinete, macaroane, ulei, usturoi, rosii, bulion, busuioc, piper, sare.
- 2 vinete
- 250 g macaroane
- ulei
- usturoi
- 1 kg rosii
- 2 linguri de bulion
- busuioc
- piper
- sare
Mod de preparare:
Tai vinetele cuburi mici, le sărezi şi le laşi o oră în strecurătoare. Apoi le speli de sare şi le scurgi. Prăjeşti uşor vinetele în ulei. într-o oală căleşti usturoiul tăiat, adăugând roşiile tăiate mărunt, fără coji şi seminţe. Laşi la foc mic, până scade sosul.
Adaugi condimente şi mai laşi câteva minute la fiert. Fierbi macaroanele în apă sărată, cu două linguri de ulei, apoi le scurgi.
Torni peste macaroane sosul de vinete. Le serveşti calde.
Macaroane cu sos de vinete
Pofta buna!
Astea nu sunt spaghete? sunt macaroane?