Paste cu sos de rosii si ierburi
PrinteazaPaste cu sos de rosii si ierburi din: paste tortelloni, rosii, ulei de masline, busuioc, sare.
- 400 g paste tortelloni
- 300 g rosii
- 3 linguri ulei de masline
- 2 legaturi ierburi aromate (busuioc, patrunjel, targon, etc, dupa gust)
- sare
Mod de preparare:
Puneţi roşiile într-o strecurătoare şi scufundati-le câteva secunde în apă clocotită. Scoateţi-le şi curăţaţi-le de pieliţă, tăiati-le în cubuleţe şi căliţi-le 10 minute în ulei. Adăugaţi câteva fire de verdeaţă şi puţină sare.
Fierbeti tortelloni în apă cu putină sare şi cu o jumătate de lingură ulei. Scurgeţi-i de apă şi puneţi-i într-un castron mai mare. Turnaţi peste ei sosul de roşii şi ornaţi cu firunze verzi de busuioc sau pătrunjel.
Paste cu sos de rosii si ierburi
Pofta buna!