Tartine rumenite
PrinteazaTartine rumenite din: cas, cimbru, sunca de praga, ulei de floarea soarelui sparanghel, rosii cherry, paine crocanta, usturoi, ulei de masline, otet balsamic.
- 200 g cas proaspat
- 1 lingura cimbru, maruntit
- 8 felii sunca de Praga
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 350 g sparanghel
- o mana de rosii cherry
- 4 felii de paine crocanta
- 1 catel de usturoi, taiat in doua
- ulei de masline si otet balsamic pentru stropit
Mod de preparare:
Taie casul felii. Presara cimbru si sare pe farfurie şi dă feliile de caş prin cimbru şi apoi împachetează fiecare felie în şuncă de Praga ca să obţii un pacheţel. Incinge 1 lingură ulei şi rumeneşte fiecare pacheţel 2 min pe fiecare parte.
Unge sparanghelul cu uleiul rămas şi presară cu sare şi piper. Dă la grill-ul încins la maximum 5 min, întorcând din când în când. în ultimele minute adaugă roşiile. 4 Prăjeşte pâinea şi freacă fiecare felie cu usturoi.
Aşază deasupra sparanghel, roşii şi pacheţelul de şuncă. Stropeşte cu ulei de măsline şi oţet balsamic şi serveşte imediat.
Tartine rumenite
Pofta buna!