Paste umplute cu carne de pasare
PrinteazaPaste umplute cu carne de pasare din: paste, carne tocata de pasare, ceapa, suc de rosii, bulion, ou, ulei, sare, piper, patrunjel verde, cimbru verde.
- 25-30 de bucati de paste conchiglie
- 250 g carne tocata de pasare
- 2 cepe
- 200 ml suc de rosii
- 1 lingura bulion
- 1 ou
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 legatura patrunjel verde
- 2-3 fire de cimbru verde
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o toci şi o f căleşti în 2 linguri de ulei. Adaugi carnea şi stingi cu apă fierbinte, cât să o acopere. Laşi să fiarbă până scade apa, apoi adaugi 100 ml suc de roşii, bulionul, pătrunjelul şi cimbrul tocate, sare şi piper după gust.
După ce sosul s-a mai răcit, pui oul bătut şi omogenizezi. Fierbi pastele în apă multă, uşor sărată, înjumătăţind timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Le scurgi, le umpli şi le aşezi într-o tavă unsă cu uleiul rămas.
Torni apă fierbinte până la nivelul pastelor şi introduci tava în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 20 de minute. Spre sfârşit, stropeşti cu sucul de roşii rămas.
Paste umplute cu carne de pasare
Pofta buna!