Burgeri cu carne de porc, pasta de curry si ceapa rosie
PrinteazaBurgeri cu carne de porc, pasta de curry si ceapa rosie din: carne tocata de porc, ceapa rosie, pasta de curry, coriandru, iaurt, rosii, ceapa verde, lipii, frunze de salata.
- 500 g carne tocata de porc
- 1 ceapa rosie, tocata marunt
- 2 linguri pasta de curry
- 1 legatura mica de coriandru, tocat
- 150 ml de iaurt
- 2 rosii tocate
- 4 cepe verzi, taiate felii
- lipii si frunze de salata, pentru servit
Mod de preparare:
Pune într-un bol carnea împreună cu ceapa, pasta curry şi jumătate din cantitatea de coriandru. Asezonează după gust şi amestecă foarte bine. Udă-ţi mâinile şi formează patru burgeri. Pregăteşte un grătar cu cărbuni sau încinge o tigaie-grill.
Frige burgerii câte 4-5 minute pe fiecare parte, până se pătrund. Intre timp, pregăteşte raita. Amestecă restul de coriandru tocat cu iaurtul, roşiile şi ceapa verde. Când burgerii sunt aproape gata, încălzeşte lipiile pe grătar timp de 1 minut. Serveşte burgerii cu lipiile încălzite şi cu raita.
Burgeri cu carne de porc, pasta de curry si ceapa rosie
Pofta buna!