Cotlete de berbecut la cuptor
PrinteazaCotlete de berbecut la cuptor din: cuscus, rosii, castravete, cotlete de berbecut, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 100 g cușcuș
- 6 roșii
- 1 castravete
- 8 cotlete de berbecuț
- ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se ung cotletele cu ulei și se presară cu sare și piper. Se coc 60 minute în cuptor, la foc moderat.
Se pune cuș-cușul pe o strecurătoare și se fierbe 15 minute pe baie de abur. După ce s-a umflat, se stropește cu ulei de măsline și se asezonează cu sare și piper.
Se decojesc roșiile cu un cuțit special și se toc mărunt. Se montează farfuriile.
Se pune o porție de cuș-cuș pe care se așează felii de castravete, se adaugă cotletele de berbecuț și se ornează farfuria cu roșii tăiate, presărate cu sare.
Cotlete de berbecut la cuptor
Pofta buna!