Crap cu ciuperci si rosii

Printeaza

Crap cu ciuperci si rosii din: crap, ciuperci, patrunjel, rosii, vin alb sec, ulei de masline, sare, piper.

Poate iti place si:

Ingrediente:Crap cu ciuperci si rosii

  • 1 crap de circa 1,5 kg
  • 500g ciu­perci proaspete
  • 2 legatura pătrunjel
  • 500g roşii
  • 250ml vin alb sec
  • 100 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală bine peştele, apoi se sărează şi se piperează.

Ciupercile se spală, se taie feliuţe, se călesc, împreună cu pătrunjelul tocat, în uleiul de măsline.

Se aşază peştele într-o tavă unsă cu ulei şi se umple cu o parte din ciuperci.

Restul de ciuperci şi roşiile se pun împre­jurul peştelui se adaugă vinul, se potriveşte de sare şi piper şi se ţine la cuptor circa 30 de mi­nute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Crap pe carton

Crap cu ciuperci si orez

Crap cu ciuperci si orez din: crap, ciuperci, rosii, ulei, ceapa, orez, vin alb, marar, patrunjel, telina. Ingrediente: 1 kg crap 500 g ciuperci proaspete 2 rosii 100 ml ulei 1 ceapa 1 cescuta orez 200 ml vin alb sec 1 leg marar 1 leg patrunjel cateva cozi de telina   Mod de preparare: Ceapa […]

Crap cu verdeata si vin negru

Crap cu sos de ciuperci si vin

Crap cu sos de ciuperci si vin din: crap, ciuperci, suc de roşii, usturoi, vin alb sec, ulei, sare. Ingrediente: 1 crap potrivit 300 g ciuperci 250 ml suc de roşii 2-3 căţei usturoi 150 ml vin alb sec 2-3 linguri ulei sare Mod de preparare: Cureţi peştele, îi îndepăr­tezi coada şi capul şi-l tai bucăţi. Cureţi căţeii de us­turoi şi-i […]

Crap umplut cu ciuperci

Crap umplut cu orez si paine

Crap umplut cu orez si paine din: crap, ceapa, orez, paine, lapte, ou, piper, sare, patrunjel, supa de legume, ulei, unt. Ingrediente: 1 crap de 1 kg 1 ceapă 50 g orez 50 g pâine, înmuiată în lapte şi bine stoarsă 1 ou piper sare 1/2 legătură pătrunjel 100 ml supă legume 50 ml ulei unt, pentru uns […]

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. A iesit bun? ma dau in vant dupa peste, sper sa-mi iasa

  2. Ador pestele, mai ales crapul. O sa gatesc crap cu ciuperci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.