Supa de spanac cu iaurt si usturoi
PrinteazaSupa de spanac cu iaurt si usturoi din: spanac, ceapa verde, unt, usturoi verde, faina, piper, iaurt, mustar.
- 300 g spanac proaspat
- 1 ceapa verde
- 2 linguri unt
- 1 fir usturoi verde
- 1-2 linguri faina
- piper
- 150 g iaurt
- 1 lingura mustar
Mod de preparare:
Cureţi şi speli spanacul, îl scurgi şi-l tai fâşii. Toci ceapa şi o căleşti în unt. Adaugi şi usturoiul tocat, sărezi şi piperezi după gust.
Pui spanacul şi stingi cu apă, în care ai adăugat puţin concentrat de legume. Iaurtul îl amesteci cu muştarul şi cu făina, pui în compoziţie câte o lingură de supă fierbinte şi omogenizezi bine, după care torni totul în supă.
După ce dă într-un clocot, poţi să serveşti supa cu mărar verde tocat fin şi crutoane de pâine.
Pofta buna!
Nu am gustat niciodata supa de spanac… ce gust are?