Mancare cu legume si branza

Printeaza

Mancare cu legume si branza din: cartofi, ardei grasi, rosii, dovlecei, branza brie, mozzarella, masline, smantana, oua, busuioc, ulei de masline, sare, piper, unt.

Ingrediente:Mancare_cu_legume_si_branza

  • 2 cartofi fierti
  • 2 arde grasi colorati
  • 2 rosii
  • 1 dovlecel
  • 100 g branza brie
  • 100 g branza mozzarella
  • 50 g masline feliate
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 1 mana de busuioc
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt

 

Mod de preparare:

Speli dovlecelul, îl tai în rondele de 6-7 mm grosi­me, îl prăjeşti în puţin ulei şi îl scoţi pe o farfurie. Tai în rondele restul legume­lor, iar brânza în felii. Intr-o tavă mică sau într-o formă termorezis- tentă unsă cu unt, aşezi alternativ rondele de legu­me cu felii de brânză şi, din loc în loc, frunze de busuioc. Introduci tava în cuptor, la foc mediu, pen­tru 20 de minute.

Dacă îţi rămân felii de car­tofi, îi stropeşti cu ulei, îi presari cu sare şi piper şi îi coci, de asemenea, 20 de minute. Scoţi tava cu legume şi brânză şi torni uniform amestecul de ouă şi smân­tână, condimentat cu sare şi piper.

Deasupra aşezi cât mai estetic măslinele şi introduci din nou vasul în cuptor, pentru încă 10 minute. Serveşti preparatul cald, cu salată de roşii.

Mancare cu legume si branza

Mancare_cu_legume_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.