Friptura de vita cu fasole boabe
PrinteazaFriptura de vita cu fasole boabe din: muschi de vita, fasole boabe neagra, morcovi, ceapa, cimbru, ulei, sare, piper.
- 600 g mușchi de vită
- 200 g fasole boabe-neagră
- 2 morcovi
- 2 cepe
- cimbru uscat
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală fasolea și se lasă peste noapte la înmuiat. A doua zi se spală și se fierbe 60 minute în apă cu sare. Se scot boabele într-o strecurătoare. Morcovii și cepele se curăță și se toacă mărunt. Se încing 4 linguri de ulei și se prăjesc 2 minute. Se adaugă fasolea fiartă.
Se presară cimbru uscat, sare și piper. Se fierb 10 minute pe foc moderat. Se porționează mușchiul de vită, se presară cu piper și se frige pe grătar. Se servește cu garnitură de fasole.
Friptura de vita cu fasole boabe
Pofta buna!