Friptura de vita cu ghimbir si taitei
PrinteazaFriptura de vita cu ghimbir si taitei din: vrabioara, broccoli, ardei iute, ghimbir, ulei de floarea soarelui, ceapa rosie, miere, otet de mere, sos de soia, taitei cu ou.
- 350 g vrabioara, taiata felii subtiri
- 300 g broccoli
- 1 ardei iute, taiat felii
- 30 g ghimbir, razuit
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 2 cepe rosii, taiate sferturi
- 2 linguri miere
- 3 linguri otet de mere
- 3 linguri sos de soia
- 400 g taitei proaspeti cu ou
Mod de preparare:
Incinge 1 lingură ulei într-un vas larg sau wok şi prăjeşte carnea la foc mare 2-3 min, amestecând continuu, până când se rumeneşte uniform. Transferă pe platou şi lasă deoparte. Adaugă uleiul rămas şi rumeneşte ceapa 5 min şi apoi adaugă broccoli şi ardeiul iute şi prăjeşte încă 4 min.
Intre timp, combină ghimbirul, mierea, oţetul şi sosul de soia. Adaugă amestecul în vas, acoperă cu capac şi ţine pe foc mare 2 min. Adaugă friptura şi tăiţeii fierţi, amestecând continuu 3-4 min, până când se încălzeşte complet.
Friptura de vita cu ghimbir si taitei
Pofta buna!
Ma opresc la friptura de vita 🙂