Friptura de vita cu ghimbir si taitei

Printeaza

Friptura de vita cu ghimbir si taitei din: vrabioara, broccoli, ardei iute, ghimbir, ulei de floarea soarelui, ceapa rosie, miere, otet de mere, sos de soia, taitei cu ou.

Ingrediente:Friptura_de_vita_cu_ghimbir_si_taitei

  • 350 g vrabioara, taiata felii subtiri
  • 300 g broccoli
  • 1 ardei iute, taiat felii
  • 30 g ghimbir, razuit
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe rosii, taiate sferturi
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri otet de mere
  • 3 linguri sos de soia
  • 400 g taitei proaspeti cu ou

 

Mod de preparare:

Incinge 1 lingură ulei într-un vas larg sau wok şi prăjeşte carnea la foc mare 2-3 min, amestecând continuu, până când se rumeneşte uniform. Transferă pe platou şi lasă deoparte. Adaugă uleiul rămas şi rumeneşte ceapa 5 min şi apoi adaugă broccoli şi ardeiul iute şi prăjeşte încă 4 min.

Intre timp, combină ghimbirul, mierea, oţetul şi sosul de soia. Adaugă amestecul în vas, acoperă cu capac şi ţine pe foc mare 2 min. Adaugă friptura şi tăiţeii fierţi, amestecând continuu 3-4 min, până când se încălzeşte complet.

Friptura de vita cu ghimbir si taitei

Friptura_de_vita_cu_ghimbir_si_taitei

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ma opresc la friptura de vita 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.