Budinca cu cas proaspat

Printeaza

Budinca cu cas proaspat din: chifle, cas, smantana, oua, lapte, ulei, pesmet.

Ingrediente:Budinca_cu_cas_proaspat

  • 6 chifle
  • 300 g cas proaspat
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 1 ceasca lapte
  • 3 linguri ulei
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Tai chiflele în două şi le înmoi în laptele amestecat cu un ou bă­tut.

Tapetezi o formă de budincă cu ulei şi pesmet şi aşezi un rând de chifle, un rând de caş, având grijă ca ultimul strat să fie de chifle.

Torni deasupra smântână amestecată cu un ou bătut şi dai la cuptor cu circa 45 de minute înainte de masă.

Serveşti budinca răsturnată pe un platou. E uşor de preparat şi foarte gustoasă.

Budinca cu cas proaspat

Budinca_cu_cas_proaspat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.