Budinca de paste cu varza
PrinteazaBudinca de paste cu varza din: paste, varza de bruxelles, bacon, oua, lapte, smantana, unt, sare, piper.
- un pachet paste de mica dimensiune
- 6-8 verze de bruxelles congelate
- 200 g bacon
- 2 oua
- 100 ml lapte
- 150 ml smantana
- 20 g unt pentru forma
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb 10 minute în apă cu sare si apoi se lasă la scurs. Varza se fierbe 5 minute, cât să se decongeleze. Se scurge bine. Baconul se taie cuburi mă¬runte, iar vasul se unge cu unt. Ouăle se bat întâi cu laptele şi apoi se adaugă smântână. Se pun sare şi piper.
Pastele se amestecă bine cu varza tăiată în două si cu baconul şi apoi se pun în vasul uns cu unt. Se toarnă ouăle şi se dă vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Budinca de paste cu varza
Pofta buna!