Ciorba cu fasole, ciuperci si mazare

Printeaza

Ciorba cu fasole, ciuperci si mazare din: morcovi, fasole pastai, mazare, ciuperci, ceapa, concentrat de vita, bulion, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_fasole_ciuperci_si_mazare

  • 2 morcovi
  • 200 g fasole pastai
  • o cutie mica de mazare conservata
  • o cutie de ciuperci
  • o ceapa alba
  • 2-3 linguri ulei
  • un cub concentrat de vita
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins se pune ceapa tăiată mărunt si, după ce s-a înmuiat, se adaugă morcovul tăiat rondele. Se lasă un minut şi se pun fasolea tăiată, rmazarea si ciupercile bine scursse de zeama din conservă. Se presară sare şi piperr şi se lasă să se călească şi să se evapore apa pe care o lasă ciupercile.

Se presară apoi cubul de concentrat şi se toarnă cât să acopere legumele. Se lasă la fiert 30 de minute. După acest timp, se pune bulionul desfăcut cu puţină apă şi se mai fierbe 10 minute.

Ciorba cu fasole, ciuperci si mazare

Ciorba_cu_fasole_ciuperci_si_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.