Ciorba de legume cu galuste de faina

Printeaza

 Ciorba de legume cu galuste de faina

Ingrediente:Ciorba de legume cu galuste de faina

  • 1 mororcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină
  • 2 cepe
  • 5 linguri făină
  • 50 ml ulei
  • boia dulce de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 cană borş sau zeamă de varză
  • 1 legătură pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, le tai mărunt şi le pui la fiart în apă cu sare, dar opreşti 1 ceapă pentru găluşte. In timp ce fierb legumele, căleşti ceapa şi o amesteci cu făină, 5 linguri apă şi un praf de sare.

Amesteci până omogenizezi compo­ziţia, apoi iei câte o ingură, dai formă găluştelor şi le adaugi în ciorba care clocoteşte. Le laşi să fiarbă pe foc mic si când e gata torni borşul fiert în prealabil, potriveşti gustul de sare, boia şi piper şi presari verdeaţa tăiată mărunt.

Ciorbă de legume cu găluşte de făină

Ciorba de legume cu galuste de faina

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.