Clatite cu pasta de peste

Printeaza

Clatite cu pasta de peste din: ou, faina, lapte, sare, file de merluciu, ceapa, unt, cascaval, marar.

Ingrediente:Clatite_cu_pasta_de_peste

  • 1 ou
  • 60 g făină
  • 200 ml lapte
  • 1 vârf de cuțit de sare
  • 600 g file de merluciu
  • 1 ceapă
  • 100 g unt sau margarină
  • 50 g cașcaval
  • ½ legătură mărar

 

Mod de preparare:

Bați oul cu sare și făina, apoi diluezi compoziția cu laptele rece, în prealabil fiert. Lași aluatul să se odihnească timp de 20 de minute. Coci clătitele în tigaia încinsă, unsă cu un șervet îmbibat cu ulei.

Înăbuși în unt topit fileurile și ceapa mărunțite. Mixezi în robotul de bucătărie peștele, ceapa, cașcavalul ras și verdeața.

Cu pasta obținută ungi clătitele și le rulezi. Le introduci în cuptorul preîncălzit, la foc mic, pentru 10 minute. Le servești pe un platou decorat cu roșii.

Clatite cu pasta de peste

Clatite_cu_pasta_de_peste

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.