Chiftelute aperitiv
PrinteazaChiftelute aperitiv din: carne tocata de vita, menta, ceapa, ou, pesmet, ulei, sare, piper, frunze de busuioc.
- un kg carne tocata de vita
- o legatura de menta
- 3 cepe mici
- un ou
- 3 linguri pesmet
- 100 ml ulei de prajit
- sare
- piper
- frunze de busuioc
Mod de preparare:
Menta se spală si se taie mărunt, iar ceapa, cât mai mic. Intr-un vas, se amestecă menta, ceapa, carnea tocată, oul, pesmetul, potrivind gustul de sare si piper. Se pune apoi amestecul la rece pentru apibximativ 30 de minute.
După acest timp, cu mâna umedă se formează chifteluţe care se prăjesc în ulei încins. Se scot pe şervete de hârtie.
Chiftelute aperitiv
Pofta buna!
O sa pregatesc niste chiftelute delicioase!