Fasole verde cu ierburi aromate din: unt, fasole verde, telina, ceapa, usturoi, rozmarin, busuioc, sare. Vitamina A din fasolea verde este esențială pentru sănătatea ochilor și a pielii, iar vitamina C sprijină sistemul imunitar și ajută la absorbția fierului din alimente. Datorită conținutului său de fibre și carbohidrați complecși, fasolea verde poate ajuta la menținerea […]
Medalion de vitel cu dulceata de ceapa
PrinteazaMedalion de vitel cu dulceata de ceapa din: dulceata de ceapa, unt, ardei gras, morcovi, fasole verde, medalion de vitel, lamaie, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 100 g dulceață de ceapă
- 100 g unt
- 2 ardei grași
- 2 morcovi
- 10-15 teci fasole verde
- 6 bucăți medalion de vițel
- 1 lămâie
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
curăță legumele. Morcovii și tecuțele se fierb 5 minute în apă cu sare. scot din apă și se taie bucăți mici. Ardeii se toacă mărunt.
încinge untul și se sotează legumele. pune sare și piper după gust și se stropesc cu puțin suc de lămâie.
spală medalioanele de vițel, se presară cu piper și se ung cu ulei. Se frig pe grătarul bine încins. montează platoul.
formează un pat de legume sotate, se pun medalioanele de vițel, iar pe fiecare dintre ele se adaugă o linguriță de dulceață de ceapă.
Medalion de vitel cu dulceata de ceapa
Pofta buna!
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac din: branza de vaci, spanac, oua, faina de secara, usturoi, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă simplă și sănătoasă de rulouri cu brânză de vaci și spanac este perfectă pentru o gustare sau chiar pentru micul dejun. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 100 g spanac […]