Plachie cu crap
PrinteazaPlachie cu crap
- 1 crap
- 5 cepe
- 5 roşii,
- ulei
- 1 lămâie
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 1 pahar de vin alb
- făină
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl tai în bucăţi pe care le sărezi şi le dai prin făină, le prăjeşti, apoi le dai deoparte. Cureţi ceapa, o tai solzişori şi o căleşti, roşiile le decojeşti şi le tai rondele.
Ceapa călită o aşezi într-o tavă, apoi pui peştele prăjit, roşiile, foaia de dafin, feliile de lămâie tăiate subţin, pătrunjelul tocat, piperul şi la sfârşit torni paharul de vin. Dai la cuptor pentru 20-25 de minute.
Poftă bună!
Foarte gustoasa plachia de crap.