Somon in crusta de mustar
PrinteazaSomon in crusta de mustar din: file de somon, ulei de masline, marar, busuioc, salvie, mustar de dijon, sare, piper.
- 600 g file de somon
- 2 linguri ulei de masline
- 3 linguri marar tocat
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 1/2 lingurita salvie uscata
- 1/2 lingurita mustar de Dijon
- sare si piper
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul la 190°C (treapta 5). Frecaţi somonul cu ulei de măsline. Puneţi-1 pe o bucată de folie de aluminiu groasă (sau pusă în două). Amestecaţi restul ingredientelor şi ungeţi pe deasupra bucata de peşte (să fie bine acoperită).
Infăşuraţi cu folia şi lăsaţi să se coacă cca 15 min. Serviţi imediat, cu sosul din folie, cu pătrunjel şi lămâie, şi cu garnitură de orez sălbatic.
Somon in crusta de mustar
Pofta buna!